Eski sevgilisinin ailesine dehşeti yaşattı: Evi basıp kurşun yağdırdı
Son Dakika Logo
21.11.2024 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski sevgilisinin ailesine dehşeti yaşattı: Evi basıp kurşun yağdırdı

Sarıyer'de genç bir kadının evine, 7 ay önce ayrıldığı ancak kendisini takıntı haline getiren eski sevgilisi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Gece saatlerinde evin önüne gelen saldırgan tüm aileye kurşun yağdırdı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden baba hastanede yaşam mücadelesi verirken saldırgan tutuklandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Adem Akpinar Adem Akpinar:
    sevgili nedir kardeşim ya adam gibi hayatınızı yaşayın sevgili mevgili insan olun ya 7 1 Yanıtla
  • Murat Çil Murat Çil:
    inşallah tez zamanda iyileşir ve gereken ceza verilir, gençlere tavsiyem bu gibi durumlarda anne ve babanıza konuyu anlatın korkmayın Baba bilse bir şekilde önlem alırdı bu gibi durumlar yaşanmazdı 5 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement