Bursa'yı kana bulayacaklardı! Bağ evini cephaneye çevirip küçük çocukları kurye olarak kullanan çete üyeleri kıskıvrak yakalandı
Son Dakika Logo
16.12.2022 01:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'yı kana bulayacaklardı! Bağ evini cephaneye çevirip küçük çocukları kurye olarak kullanan çete üyeleri kıskıvrak yakalandı

Bursa'da silah parçalarını şehre sokup atölye olarak kullandıkları bağ evinde toplayarak değerinin çok altında fiyatlara piyasaya sürdükleri öne sürülen silah çetesi, polis tarafından çökertildi. Çocuklara da kuryelik yaptırıp silah taşıttıkları belirlenen çetenin atölye olarak kullandığı bağ evine baskın yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri zanlıları kıskıvrak yakaladı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement