TBMM Genel Kurulu... CHP'li Kılınç: "Saray ve Tek Adam Yönetiminin Güvenlik Kurumlarımızda Yarattığı Büyük Bir Çürüme Var"
Son Dakika Logo
17.12.2024 02:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Genel Kurulu... CHP'li Kılınç: "Saray ve Tek Adam Yönetiminin Güvenlik Kurumlarımızda Yarattığı Büyük Bir Çürüme Var"

TBMM Genel Kurulu’nda Cumhurbaşkanlığı ve bağlı kuruluşların bütçe görüşmelerinde söz alan CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, iktidarı ve güvenlik politikalarını eleştirerek, “Saray ve tek adam yönetiminin güvenlik kurumlarımızda yarattığı büyük bir çürüme var" dedi. Kılınç, MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın Suriye'de, HTŞ terör örgütü lideri Colani ile görüntü vermesinin de kabul edilemez olduğunu söyledi. CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp de, “Bir liyakatsizlik örneği olarak Ali Erbaş ve ekibi, iktidara din ve dindarlığın arkasına saklanma imkanı tanıması; Tayyip Bey’in politik hülyalarına iyi geldiği düşünülen adımlar atıyor olması nedeniyle de dine, diyanete zarar vermektedir” diye konuştu. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement