Seyit Torun: "7 Büyükşehir Belediyemizin 28 Milyar 680 Milyon Liralık, Dev Projeleri İçin Anlaştığı Krediler Sarayın İmzasını Bekliyor.
Son Dakika Logo
10.10.2022 01:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyit Torun: "7 Büyükşehir Belediyemizin 28 Milyar 680 Milyon Liralık, Dev Projeleri İçin Anlaştığı Krediler Sarayın İmzasını Bekliyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “7 büyükşehir belediyemizin 28 milyar 680 milyon liralık, dev projeleri için anlaştığı krediler sarayın imzasını bekliyor. Bu kredilere onay vermeyenler hizmet düşmanıdır. Hem belediyelerimize kaynak sağlamıyorsunuz, hem de buldukları kredilere engel oluyorsunuz. Bu hangi vicdana sığar? Siz belediyelerimizi değil, halkımızı cezalandırıyorsunuz” açıklamasını yaptı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement