Türkiye Görme Engelliler Derneği Genel Başkanı Karadayı: "Evde Bakım Parası ve Sakatlık Maaşı ile İlgili Problemler Var"
Türkiye Görme Engelliler Derneği Genel Başkanı Fatih Karadayı, "Evde bakım parası ve sakatlık maaşı ile ilgili problemler var. Kişilerin gelirleri değil hane gelirlerine bakılıyor, bu yanlış bir uygulama. Buradan yetkililere sesleniyoruz, engelli birinin ailesi zengin olabilir ama engelli zengin değilse, işsizse bu kişi işsizlik parası yerine geçen engelli maaşını almalıdır" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?