Kontrollü Yıkılan Ev, Eşyalarını Sakladıkları Yere Çöktü… İskenderunlu Depremzede: "Üç Parça Eşyamızdan da Olduk. Bize Bir Deprem Daha Yaşattılar"
Son Dakika Logo
05.04.2023 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kontrollü Yıkılan Ev, Eşyalarını Sakladıkları Yere Çöktü… İskenderunlu Depremzede: "Üç Parça Eşyamızdan da Olduk. Bize Bir Deprem Daha Yaşattılar"

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan Muradiye Mahallesi’ndeki ağır hasarlı evinin yanı başında kurduğu çadırda kalan ve eşyaları ile erzaklarını sakladığı bir alanı bulunan Recep Çetinkaya’nın komşusunun evi, “kontrollü yıkım” kararıyla yıkıldı. Ancak, kontrollü yıkıma rağmen enkaz, Çetinkaya’nın eşyalarının bulunduğu alana çöktü. Çetinkaya, “Üç parça eşyamız vardı, ondan da olduk. Bize bir deprem daha yaşattılar” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Muhammed bastan Muhammed bastan :
    Her yerde deprem oldu sadece CHP bölgelerinde sürekli şikayet var abi sanki depremi Tayyip Erdoğan yaptı CHP liler heryerde kendini belli ediyor ???? Allah ıslah etsin eşya yerine gelir ülkenin itibari gelemez ama 1 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement