Pitbulun parçaladığı Asiye artık ilk yüz naklini yapan profesöre emanet
Son Dakika Logo
25.12.2021 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pitbulun parçaladığı Asiye artık ilk yüz naklini yapan profesöre emanet

Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in tedavisine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın isteği üzerine Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde devam edilecek. Küçük kızın tedavisini dünyada ilk rahim naklini, Türkiye'de de ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan gerçekleştirecek. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Halil Coşkun Halil Coşkun:
    bu Mudur çözüm sayın bakanımız neden bu tür vahşi hayvanlara kısıtlama getirilmiyor barınaklar neiçin var neden sahipsiz sokak hayvanları toplanmıyor 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement