CHP'li kadın milletvekillerinden Aile Bakanı'na "beyaz bezli" tepki
Son Dakika Logo
27.11.2024 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li kadın milletvekillerinden Aile Bakanı'na "beyaz bezli" tepki

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri, muhalefet milletvekillerinin protestoları ile başladı. Erkek milletvekilleri komisyona yakalarında mor kurdelelerle katılırken, CHP'li kadın milletvekilleri cinayete kurban giden kadınların isimlerinin yer aldığı büyük bir beyaz bez açarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a tepki gösterdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Zerrin Karakütük Zerrin Karakütük:
    vicdanı sızlaması gereken sizlersiniz din karşıtlığınızın sonucu bunlar dinsiz bir toplum istiyordunuz sonuçlarını da başkasının üzerine atmayın 40 24 Yanıtla
  • Mert Kafkas Sahin Mert Kafkas Sahin:
    Yuz mu var ki Akp’de utansın 20 30 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement