Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek'te söz verdi: Ziraat Bankası genel müdürümüze gerekli talimatı verdim
Son Dakika Logo
06.09.2022 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek'te söz verdi: Ziraat Bankası genel müdürümüze gerekli talimatı verdim

Bosna Hersek-Türkiye İş Forumunda gerçekleştirdiği konuşmada özellikle Belgrad-Saraybosna Otoyolu'nun bir an önce bitirilmesi gerektiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili sıkıntıdan kendisine bahsedildiğini belirterek, "Ben de Ziraat Bankası genel müdürümüze gerekli talimatı verdim. Bu konudaki gerekli desteği vermek suretiyle inşallah bu müteahhit firmamız adımını atarak işini başlatacaktır. Kaybedecek vaktimiz yok" ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ismail Akın Ismail Akın:
    GİRESUN DERELİ YOLU 10 YILDIR BİTİRİLEMEDİ. ÖNCE O YOLU BİTİRİN. ÖNCE KENDİ ÜLKEMİZDEKİ ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI BİTİRİN ONDAN SONRA DİĞER ÜLKELERDEKİ SORUNLARA EL ATIN. 1 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement