Büşra Kabataş cinayetinde kan donduran detay: Katil, genç kızı diri diri yakmış
Büşra Kabataş cinayeti hakkında ailenin avukatı Cemal Tınarlıoğlu konuştu. Tınarlıoğlu, otopsi sonuçlarına göre; katil T.Y.'nin delil karartmak için değil işkence etmek için Büşra'yı canlı canlı yakmış olabileceğini belirtti. Genç kızın vücudundaki izlerin, katilin işkence malzemeleri ile hazırlıklı gelmesinin kanıt niteliğinde olduğunu söyleyen Tınarlıoğlu, "Katil, Büşra'nın annesine izletmek için video çekmiş olabilir. Olay yerinde bulunan telefon incelenecek" ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
Murat Ercan:
Şimdi bu sapkın katili vergilerimizle insan hakları (!) adına besleyeceğiz öyle mi? İşkence altında zulme uğrayarak katledilen gencecik bir kadının insan hakkı böyle katillerin hapiste semirtilmesi ile sağlanacak öyle mi?50Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (1)