Jandarma, Türkiye'nin uyuşturucu parasıyla cari açığı kapattığını iddia eden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu
Son Dakika Logo
02.11.2022 07:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma, Türkiye'nin uyuşturucu parasıyla cari açığı kapattığını iddia eden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

Jandarma Genel Komutanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucuyla ilgili sözleri sonrası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Dilekçede, Kılıçdaroğlu'nun devletin askeri ve emniyet teşkilatının alenen aşağıladığı belirtilerek, bu suçtan dava açılması talep edildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement