İlay Aksoy: Atanmayı Bekleyen Ziraat Mühendisleri ya Özel Sektörde Kötü Şartlarda ya da Garson, Vale, Gardiyan Olarak Alan Dışı İşlerde Çalışıyor
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, “Mezun olduktan sonra yıllarca atanmayı bekleyen ziraat mühendisleri ya özel sektörde kötü şartlarda ya da garson, vale, gardiyan olarak alan dışı işlerde çalışıyor. Tarım ülkesiyiz, kendi kendimize yetebilecek haldeyken yanlış politikalar yüzünden muhtaç hale geldik" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?