Eskişehir'de maske takıp 5 kişiyi bıçaklamıştı! Cezaevinde intihar etti
Son Dakika Logo
29.06.2026 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de maske takıp 5 kişiyi bıçaklamıştı! Cezaevinde intihar etti

Eskişehir'de 2024 yılında kar maskesi ve hücum yeleğiyle 5 kişiyi bıçaklayarak yaralayan, saldırıyı da sosyal medya hesabından canlı yayınlayan Arda Küçükyetim, yargılandığı davada 75 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yaklaşık 1 yıl 10 aydır tutuklu bulunan Küçükyetim'in cezaevinde intihar ederek hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Isaac Clarke Isaac Clarke:
    aslında iyi olmuş çünkü boşuna 75 yıl devlet besliyecekti yazık değil mi o kadar emeğe paraya? bence kârlı bir iş oldu win-win. 5 0 Yanıtla
  • İsmail Hayat İsmail Hayat:
    Game over 3 0 Yanıtla
  • Davut Cirak Davut Cirak:
    Hapishaneyi fillerde ki gibi iyi bir yer sanıyoelar. İçeri düştüklerinde anlıyorlar ama iş iiten geçiyor 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement