Mithat Sancar "Kobani Davası"Nı Eleştirdi: "Bu Yargılamada, Adaletin Gerekleri Değil, İktidarın İhtiyaçları Esas Alınıyor"
Son Dakika Logo
07.07.2022 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mithat Sancar "Kobani Davası"Nı Eleştirdi: "Bu Yargılamada, Adaletin Gerekleri Değil, İktidarın İhtiyaçları Esas Alınıyor"

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Kobani Davası’nın devam ettiği Ankara Sincan Cezaevi önünde; "Adil yargılamadan vazgeçtik, burada tek yapılan şey acil yargılamadır. Bu yargılamada, adaletin gerekleri değil iktidarın ihtiyaçları esas alınıyor. Son zamanlarda özellikle davayı hızlandırmaya yönelik kararlar çoğaldı, yoğunlaştı. Yargılanan arkadaşlarımızın savunma yapmalarına imkân tanınmıyor. Süreler çok kısaltılıyor… Bu dava Türkiye siyasetini dizayn etme konusundaki kapsamlı mühendislik projelerinin çok önemli bir parçasıdır" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement