21 yıldır aranan cinayet hükümlüsü İzmir’de yakalandı
Son Dakika Logo
06.05.2026 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21 yıldır aranan cinayet hükümlüsü İzmir’de yakalandı

İzmir’de 2005 yılında işlenen bir cinayetle ilgili olarak aranan firari hükümlü, polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı. Ercan Özkoç’un, tartıştığı Şükrü Dikil’i bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 16 yıl 8 ay hapis cezası bulunduğu öğrenildi. 21 yıldır aranan hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ramazan Uslu Ramazan Uslu:
    Geç gelen adalet adalet değildir, arkası sağlam birinin yakını olsa bir haftada yakalanır en ağır cezayı alırdı, adalet bizim ülkemizde sadece bir kadın ismi 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement