Temkinli yorumlarıyla tanınan uzmandan İstanbul için kar tahmini! Yılbaşı ihtimali daha da arttı
Uzmanlar, Balkanlar ve Sibirya üzerinden beklenen soğuk hava dalgasıyla birlikte İstanbul'da karlı yılbaşı ihtimalinin güçlendiğini belirtiyor. Yaklaşık on yıldır yılbaşı gecesi kar görmeyen İstanbullulara Prof. Dr. Orhan Şen güzel haberi verdi. Şen, "İstanbul'a da yağacak gibi gözüküyor. Daha bir haftadan fazla var. Dolayısıyla yüzde 50'lik bir ihtimal vardı. Bu yüzde 60'a çıktı esasında." dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (5)
AHMET USTA:
İstanbul'a kar geliyor haberleri binlerce kere yapılıyor ama İstanbul'da kar yağışı yok. Artık maalesef kar yağışı haberleri gerçek de olsa inanmıyoruz. 220Yanıtla
yusuf cukurlu:
Aslında İstanbul'da 4 mevsimden ziyade, bazen aylarca süren "Gri Mevsim" vardır. Ne tam soğuk ne tam sıcak; sadece bulutlu, nemli ve rüzgarlı bir hava. İstanbulluların "mevsim yaşayamıyoruz" demesinin asıl sebebi bu belirsiz havadır.
Küçük bir tespit: İstanbul'da mevsimler artık termometreyle değil, üzerimizdeki kıyafetle ölçülüyor: "Sabah montla çıkıp öğlen tişörtle kalıyor, akşam yağmurluğa sarılıyorsak; o gün İstanbul'da mevsimlerin hepsi yaşanmış demektir."20
Talat Tekelioğlu:
1 aydır aynı haber amk neyin algısı bu ?140Yanıtla
Alperen Babür:
yav hehe, kış boyu hergün kar yağacak de, bir günü tutar kar yağar ve prof haklı çıkar…120Yanıtla
Sezgin Altınbaş:
yağacak bu sene 11Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (5)