Arguvan'da bulunan Balıklı Çeşme'deki balıkların gizemi çözülemiyor. Halk, yiyenin öleceğine inandığı balıkların ölmesinin ardından cenaze töreni düzenliyor ve balıkları toprağa gömüyor. Mahalle sakini, "Yıllar önce köyümüze dönemin valisi gelmiş. Vali bey suyun balık koktuğunu ifade etmiş. Bunun üzerine mahalle muhtarı çeşmedeki balıkları alıp köyün içerisinde bir bölgeye defnediyor. Bir süre sonra mahalle muhtarının oğlu, eşi ve daha sonra kendisi peş peşe vefat ediyor" iddiasında bulundu. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
mossi :
hemşerilerim hala çok garipsiniz:)00Yanıtla
Necati Kaya:
Dünyada bile haber olaca bir yurdum olayı. Ne desen,nereye çeksen uyar. Türkçe ile bir cümlede anlamını anlayamazsın.00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (2)