Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz: "Vaka sayılarında son dönemde bir artış var, ama bu şu an için hastane yüküne yansımış durumda değil"
Son Dakika Logo
08.07.2022 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz: "Vaka sayılarında son dönemde bir artış var, ama bu şu an için hastane yüküne yansımış durumda değil"

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz: "Vaka sayılarında son dönemde bir artış var, ama bu şu an için hastane yüküne yansımış durumda değil"ANKARA Sağlık Bakanlığı Korona virüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, "Evet vaka sayılarında son dönemde bir artış var. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement