CHP'li Başarır ile AKP'li Özalan Arasında Futbol Atışması: "Nerede Neye Müdahale Edeceğini Bilseydin Hırvatistan'ı Elemiştik"
Son Dakika Logo
21.04.2022 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Başarır ile AKP'li Özalan Arasında Futbol Atışması: "Nerede Neye Müdahale Edeceğini Bilseydin Hırvatistan'ı Elemiştik"

TBMM Genel Kurulu’nda, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan arasında futbol atışması yaşandı. Başarır, Özalan’a, “Alpay Bey, laf atma. Sen nerede, ne şekilde müdahale edeceğini bilmiyorsun. Nerede, neye müdahale edeceğini bilseydin bugün Hırvatistan'ı biz elemiştik. Sen önce nereye müdahale edeceğini bil” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement