İşte 34 gündür devam eden savaşta İran’ın ABD’ye verdiği zararın maliyeti
Son Dakika Logo
02.04.2026 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşte 34 gündür devam eden savaşta İran’ın ABD’ye verdiği zararın maliyeti

İran’ın füze ve İHA saldırıları ABD’nin Orta Doğu’daki çok sayıda askeri üssünde büyük hasara yol açarken, yüzlerce asker yaralandı, milyarlarca dolarlık kayıp oluştu. ABD Başkanı Donald Trump her fırsatta tehditler savursa da Pentagon’un bu yeni savaş doktrinine karşı hazırlıksız olduğu yönündeki eleştiriler artık sesli bir şekilde dile getiriliyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Bayram Izgoren Bayram Izgoren:
    eskiden kiskirtiyirlardi daha az maliyetle birbirlerine kirdirtiyordu bu ikinci ve ya 3 . savasa girisi yine kaybediyorlar. demekki kagittan kaplanmis amerika 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement