Araçların önünü kesti, "polisim" deyip havaya ateş açtı
İstanbul’da FSM Köprüsü yolunda yaşanan olayda, kendisini sivil polis olarak tanıtan bir kişi araçların önünü keserek sürücülerle tartıştı. Tartışma sırasında şahsın havaya iki el ateş açtığı öne sürüldü. Polis olduğunu söyleyen şahıs ise araçların konvoy oluşturarak trafiği tehlikeye düşürdüğünü, kendisini ve ailesini korumak isterken bunların yaşandığını iddia etti. Haberin devamını okumak için tıklayın.
İyice saçmaladın yani. Bu adamın polis olduğunu nerden biliyorsun. Kendini bilen, devletin polisi silahını nerede, kime çekeceğini bilir. Vatandaşına silah çekmez sen rahat ol. Senin amacın üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek141
Celal Esen:
Sana bir hikaye bir gün gasp olayına maruz kalıyorsun, polisten yardım istiyorsun. Polis diyor ki bi koşu karakola gideyim tabancamı alıp geleyim. Veya bu olaya ben bakmıyorum diyor. Hikaye nasıl seni mutlu etti mi42
Erdem Akca:
Trafikte o kadar çok maganda var ki. Polis havaya sıkana kadar bakalım nasıl tahrik ettiler62Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (4)