Konya'da köpekleri kürekle katleden canilere mahkeme şoku! Savunacak avukat bulunamaması nedeniyle dava başlayamadı
Son Dakika Logo
25.11.2022 05:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da köpekleri kürekle katleden canilere mahkeme şoku! Savunacak avukat bulunamaması nedeniyle dava başlayamadı

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ndeki görevlinin kürekle köpekleri öldürmesi infial yarattı. Canilere sert tepkiler yağarken olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan 2 kişiyi savunacak avukat bulunamaması nedeniyle dava bir türlü başlayamazken CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gençosman Killik yaptığı paylaşımda, Konya Barosu avukatlarının da zorunlu savunma görevine atanmamak için CMK sistemini kapattıklarını söyledi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sukran Carbuga Sukran Carbuga:
    Orda seyirci ve tepkisiz kalanlar ve belediye başkanı barınak ile ilgilenen başkan yardımcısı hepsi suçlu. Hapis cezası şart bunlara. O işçi buna nasıl cesaret edebiliyor bunu sorgulamak gerek ve ayrıca kimbilir daha ne hayvanları katlettiler. Hapis cezası tüm sorumlular şart 57 0 Yanıtla
  • sait acar sait acar:
    Benim adamım diye işe alınırsa,sonuç sorumsuzluk ve cinayet olur. 31 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement