Yunanistan Başbakanı Miçotakis, ABD'de konuştu! Türkiye'yi hedef alan sözleri üç dakika boyunca alkışlandı!
Son Dakika Logo
17.05.2022 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, ABD'de konuştu! Türkiye'yi hedef alan sözleri üç dakika boyunca alkışlandı!

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Biden ile Beyaz Saray'la gerçekleştirdiği görüşmesinden sonra ABD Kongresi'ne bir konuşma yaparak Türkiye'yi hedef aldı. Ankara'nın provokatif duruş sergilediğini söyleyen Miçotakis, Türkiye'nin Yunan hava sahasını ihlal ettiklerini öne sürerek Kıbrıs'ta da iki devletli çözüme sıcak bakmadıklarını belirtti. Konuşmasından sonra Miçotakis, kongrede 3 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gürkan Sarıkaya Gürkan Sarıkaya:
    Kardak olayını unutmayın amerikanın uşakları bir gece ansızın gelebiliriz 1 0 Yanıtla
  • 1299 Colak 1299 Colak:
    Miço, bizi dedelerine sor akıllı ol!!! 1 0 Yanıtla
  • Emekli Tahminci Emekli Tahminci:
    Bu nelahana ne turşu yiyorsa gel yüzümüze konuş,abd ye güvenme yolda kalirsin aman dikkat yunanistan aman oyuna gelme 1 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement