Hatay Valiliği'nden "Günde 200 kişi vatandaş yapılıyor" diyen Özdağ'a yanıt: Her gün bir başka yalan, bu anlayışa Gazi Meclis'imizde izin verilmemeli
Son Dakika Logo
18.06.2022 01:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Valiliği'nden "Günde 200 kişi vatandaş yapılıyor" diyen Özdağ'a yanıt: Her gün bir başka yalan, bu anlayışa Gazi Meclis'imizde izin verilmemeli

Hatay Valiliği'nden "Antakya'da günde 200 kişi Türk vatandaşlığına geçiriliyor" diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yanıt geldi. İddiaların yalan olduğunu belirten Valilik ayrıca "Toplumsal yapımızı tahrip etmeyi amaçlayan böyle bir anlayışa, Gazi Meclis'imizin çatısı altında izin verilmemesi gerektiğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement