Başarır'dan Demirören'e yanıt: Özür dileyecek biri varsa Ziraat Bankası'ndan 750 milyon dolar kredi çekip ödemeyen şahsınızdır
Son Dakika Logo
05.01.2022 04:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarır'dan Demirören'e yanıt: Özür dileyecek biri varsa Ziraat Bankası'ndan 750 milyon dolar kredi çekip ödemeyen şahsınızdır

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, kur korumalı TL vadeli mevduat modelinin açıklandığı 20 Aralık tarihinde Demirören Grubu'nun ellerindeki dolarları 17-18 liradan sattığını iddia etmiş ve Demirören bu iddiaya bugün yaptığı "Ya istifa et ya da özür dile" açıklamasıyla karşılık vermişti. Demirören Grubu'nun basın metnine ilişkin açıklama yapan Başarır, "Özür dileyecek birisi varsa Ziraat Bankası'ndan 750 milyon dolar krediyi çekip ödemeyen şahsınızdır" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement