Bağcılar'da otomobilde vurulmuş bulunan genç, Büyükçekmece'deki rezidans saldırısının şüphelisi çıktı
Bağcılar Mahmutbey'de inşaat alanının yanındaki boş arazide terk edilmiş bir otomobilde silahla vurulmuş halde bulunan Mehmet Emin Yüksel'in (22), Büyükçekmece'de bir rezidansta Yasin Binarci'nin hayatını kaybettiği, Mehmet Işık'ın yaralandığı saldırının şüphelisi olduğu belirlendi. Polis, aracı bırakıp yaya olarak kaçan 3 kişiyi arıyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
byznyjfjtz:
ülkede adalet olmadığı için, herkes kendi adaletini uyguluyor.00Yanıtla
Mesut Erdoğan:
ne adaleti kullan at…00
mw9f5jdtdy:
rezidansa nasıl girdi.güvenlik yokmu, bina kapısında çip şifre yokmu.daire numarası ve katını nasıl tesbit etti.bunlar soru işareti.00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (3)