Karpuz Satıcısı Özden: "Geçen Yıl 6-7 Bin Lira Olan Nakliye Bedeli 25 Bin Lira Oldu. Bu da Her Ürüne Zam Olarak Yansıyor"
Son Dakika Logo
07.06.2022 02:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karpuz Satıcısı Özden: "Geçen Yıl 6-7 Bin Lira Olan Nakliye Bedeli 25 Bin Lira Oldu. Bu da Her Ürüne Zam Olarak Yansıyor"

Kocaeli'de 20 yıldır karpuz satan Celil Özden, "Geçen sene Akdeniz Bölgesi’nden gelen ürünlerin nakliyesi 6-7 bin liraydı. Bu sene ise mazot ve akaryakıt fiyatlarına istinaden nakliye bedeli en az 25 bin lira oldu. Bu da her gelen ürüne zam olarak yansıyor” dedi Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement