ABD'li yetkilinin basın toplantısına "Kur'an provokasyonuyla ilgili soru damga vurdu! Türk gazeteci ısrar etti ama yanıt alamadı
Son Dakika Logo
24.01.2023 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li yetkilinin basın toplantısına "Kur'an provokasyonuyla ilgili soru damga vurdu! Türk gazeteci ısrar etti ama yanıt alamadı

Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına dünyadan tepki yağarken ABD'den konuyla ilgili dikkat çeken bir yorum geldi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price basın toplantısında kendisine "ABD bu eylemi kınıyor mu?" diye soran Türk gazeteciye, "Bazı şeyler yasal ama saygısızca olabiliyor. Bir şey son derece uygunsuz veya tahrik edici olabilir. Bu örnekte olduğu gibi berbat ancak yasal olabilir" yanıtını verdi ve olayı kınamadı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement