9 yaşındaki Muhammet'i 1 sene çöp eve kilitleyen teyze tutuklandı! İşte annenin ilk yorumu: Olması gereken cezayı aldı
Son Dakika Logo
25.07.2022 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9 yaşındaki Muhammet'i 1 sene çöp eve kilitleyen teyze tutuklandı! İşte annenin ilk yorumu: Olması gereken cezayı aldı

Bursa'da çöple dolu evde kilitli halde bulunan 9 yaşındaki Muhammet'in annesi, acımasız teyzenin tutuklanması hakkında konuştu. Kardeşinin tutuklanmasını 'Olması gereken oldu devletime güveniyorum' sözleriyle değerlendiren Yasemin A., "Bana kimse yardım etmedi, herkes kendi kuyruğunu kurtarmaya çalışıyor. Ben 3 yıldır çocuğumu istiyorum. Sevgi Evi nedir, kim beni çocuğumdan ayırabilir. Ben bir anneyim. O benim çocuğum ve yanımda olması gerekiyor" ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ümit Demir Ümit Demir :
    Annesi cokmu iyi simdi...asil onunda ceza almasi lazim bana gore..senin evladin kac sene gecmis neymis kacirmis..dağ basimi bura gerekli yerler bulurdu çocuğu..nasil rahat ettin bunca sene..tv den giruncemi aklin basina geldi.icim yandi bu cocuga kacgundur.baktikca evlatlarimi goruyorumm...annesi olacak kadinda hak etti bence hereseyi 2 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement