Çocuklarının su içinde çırpındığını gören baba suya atladı: Baba ile kızı hayatını kaybederken diğer çocuğun tedavisi sürüyor
Son Dakika Logo
21.08.2022 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklarının su içinde çırpındığını gören baba suya atladı: Baba ile kızı hayatını kaybederken diğer çocuğun tedavisi sürüyor

Şanlıurfa'da piknik yaptıkları sırada sıcaktan bunalarak Atatürk Barajı Gölü'ne giren 13 yaşındaki erkek ve 15 yaşındaki kız çocuğu su içinde çırpınmaya başlayınca babaları suya atladı. Yaşanan yaşam mücadelesi sonucu çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarılarak hastaneye kaldırılan 3 kişiden baba ve kızı hayatını kaybederken diğer çocuk da tedavi altına alındı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement