Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "2022 sonunda hedefimiz savunma sanayii ihracatımızı 4 milyar doların üstüne çıkarmaktır"
Son Dakika Logo
25.11.2022 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "2022 sonunda hedefimiz savunma sanayii ihracatımızı 4 milyar doların üstüne çıkarmaktır"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "2022 sonunda hedefimiz savunma sanayii ihracatımızı 4 milyar doların üstüne çıkarmaktır" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, geçtiğimiz yıl savunma sanayii ihracatının 3,2 milyar dolar ile kendi rekorunu kırdığını hatırlatarak, "2022 yıl sonu hedefimiz bu rakamı... Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement