Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde NATO Genel Sekreteri Mark Rutte'yi kabul etti. Görüşmede Rusya ve Ukrayna arasındaki barış süreci ile Türkiye'nin çabaları ele alınacak. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
Haj:
bu fakir bu koltukta oturdukca isveç natoya giremez sahi ne oldu kuran ı kerim yakan isveç natoya nasıl girdi kim onay verdi184Yanıtla
340856:
atana sormak lazım düşmana 1 karış toprak vermem dedi. maşallah ada ada verdi. eeeee demekki neymiş siyasetde bazen geri adım demiyelimde tölarans oluyormuş.10
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (2)