Aksaray'da 33 yaşındaki Osman Oruç, çocuğunu görme bahanesiyle gittiği evde tartıştığı eski eşi Şefika Yeşildağ'ı 15 bıçak darbesiyle öldürdü. Olayın ardından polisi arayıp 'Gelin beni alın' diyen Oruç gözaltına alındı. Hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan 1 çocuk annesi Yeşildağ'ın annesi, 'Kızımı sürekli rahatsız ediyordu' dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (6)
şaban aydın:
idam şart 112Yanıtla
kdrkcmzkdr8:
idam cezası gelmeli. bu tür suçlar bitmez ama en azından suç oranı düşer50Yanıtla
Mehmet Türk:
Bu tür haberleri sadece bizmi okuyoruz caydırıcı ceza idam olmalı nokta30Yanıtla
Numin null:
idam idam idam20Yanıtla
Ali Karakaya:
Kısasa kısas bir insan canına kıyan kim olursa olsun ayni şekilde ceza alsın bunun adınin ne olduğunun önemi yok caniler yaşamasın 10Yanıtla
6mp2pt6czd:
Ailem güvende değil deyip eşcinsel Bireylere karşı savaş açanlar. aile güvende öyle mi? sizin ben ta00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (6)