Küfürlü konuşma nedeniyle çorba içmeye giden grup ile iş yeri çalışanları arasında silahlı kavga: 4 yaralı, 8 polis memuru da yaralandı
Son Dakika Logo
06.06.2023 01:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küfürlü konuşma nedeniyle çorba içmeye giden grup ile iş yeri çalışanları arasında silahlı kavga: 4 yaralı, 8 polis memuru da yaralandı

KONYA'nın Ereğli ilçesinde çorba içmeye giden grup ile iş yeri çalışanları arasında 'küfürlü konuşma' nedeniyle çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Müdahalede bulunan 8 polis memurunun da aldığı darbeler sonucu yaralandığı olay sonrası gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü, tutuklandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement