Soruşturma genişliyor, hakemler ifadeye çağrılıyor! Deniz Ateş Bitnel kendisi duyurdu
Türk futbolunda büyük yankı uyandıran “Hakemler Dosyası” soruşturmasında yeni bir aşamaya geçildi. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun da aralarında bulunduğu 7 kişinin gözaltına alınmasının ardından, Süper Lig ve 1. Lig'de görev yapan veya geçmişte görev almış hakemlerin ifadeye çağrıldığı belirtildi. Eski hakem Deniz Ateş Bitnel de tanık sıfatıyla Vatan Emniyet'e davet edildiğini açıkladı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Fener demek istedin demi . Söke davasi açılan tek takım FB unuttun anlasilan36
E. May:
ülke çalan çalana 90Yanıtla
Mesut Erdoğan:
Cüneyt Çakıra kadar uzanmazsa bu iş kadük kalır. Hırsızlıkların hesabı sorulmalı, çalınan kupalar iade edilmeli… 62Yanıtla
Rick Ricco:
Bu isin icinde sende varsin herhalde durup dururken aciklama yapmazsin23Yanıtla
Mevlüt Çetin:
bu iş Erman Toroğlu Ahmet çakar'a kadar gider Cüneyt Çakır ve diğerleri 10Yanıtla
Mevlüt Çetin:
tanık olarak çağırmak ne demek direkt şüpheli olarak çağıracağız hatta sanık yapacaksın00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (7)