İzmir'deki depremden acı haber! Panik nedeniyle kriz geçiren vatandaş yaşamını yitirdi
Son Dakika Logo
04.11.2022 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'deki depremden acı haber! Panik nedeniyle kriz geçiren vatandaş yaşamını yitirdi

Bu sabaha karşı İzmir'in Buca ilçesinde yaşanan 4,9'luk depremden ölüm haberi geldi. Deprem sırasında yaşanan panik nedeniyle kalp krizi geçiren bir vatandaş yoğun bakımdaki tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 7 yaralının tedavilerinin devam ettiğini açıkladı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Saddam ekşioğlu Saddam ekşioğlu:
    Allah yardımcıniz olsun İzmirliler siz hiç merak etmeyin bu hükümet herşeye rağmen sizin yaniniz da yaralarınızı sarar sizi mağdur etmez Allah reisimizin ve onun yol arkadaşlarının ayağına taş değdirmesin 13 45 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement