Rize Valisi Kemal Çeber, Depremzedelere Yardım İçin Sivil Toplum Örgütleri ve Siyasi Parti Temsilcileri ile Biraraya Geldi
Son Dakika Logo
08.02.2023 06:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Valisi Kemal Çeber, Depremzedelere Yardım İçin Sivil Toplum Örgütleri ve Siyasi Parti Temsilcileri ile Biraraya Geldi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından Rize'de birçok parti ve sivil toplum kuruluşu, vali ve belediye başkanı  biraraya geldi.  Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Nokta olarak düşündüğümüz zaman ilçesiyle, beldesiyle, köyüyle beraber yaklaşık olarak altı yüz bin noktadan bahsediyoruz. Ulaşılan, ulaşılamayan birçok noktadan bahsediyoruz. 7.4 ile 7,7 arasında 3 tane daha 7.4 depremi olmuş gibi derecesi katlanarak artıyor. Akabinde böyle iki depremin olması çok ender gözüken bir hadise ama biz bunlarla o fay hatlarıyla yaşamaya alıştık, alışacağız inşallah" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement