Erbaa İmbat Park Projesi Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yaşam

Erbaa İmbat Park Projesi Çalışmaları Devam Ediyor

Erbaa İmbat Park Projesi Çalışmaları Devam Ediyor

Erbaa Belediyesi tarafından Osmangazi, Ziya Gökalp, Yıldırım Beyazıt, Gündoğdu ve Gaziosmanpaşa mahallelerini kapsayan İmbat Park Projesi çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, projenin devam ettiğini ve İmbat çevresinin güzelleşmeye devam ettiğini belirtti. Proje tamamlandığında, bisiklet yolları, kamelyalar, ışıklandırmalar, spor aletleri, kent mobilyaları, yeşil alanlar ve çevre düzenlemeleriyle şehre renk katacak olan İmbat Park, Erbaalılar tarafından sevilecek bir yaşam alanı olacak.

01.08.2023 16:16

Erbaa Belediyesi tarafından 5 mahalleyi kapsayan Erbaa İmbat Park Projesi çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmangazi, Ziya Gökalp, Yıldırım Beyazıt, Gündoğdu ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde çalışmaların sürdürdüğünü belirtti.

Proje devam ettikçe İmbat çevresinin güzelleşmeye devam ettiğini ifade eden Karagöl, "???????İmbat Park projemiz kapsamında Türkiyem Caddesi üzerinde parke yol çalışmalarına devam ediyoruz. Bisiklet yolları, kamelyaları, ışıklandırmaları, spor aletleri, kent mobilyaları, yeşil alanları ve çevre düzenlemeleriyle şehrimize renk katacak İmbat Park bittiğinde Erbaalılar bu yaşam alanını çok sevecek. Umutla, sevgiyle, büyüyen ve gelişen bir şehir için çalışıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Erbaa İmbat Park Projesi Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement