İşitme Engelliler ve Polislerden Dostluk Maçı - Son Dakika
Yaşam

İşitme Engelliler ve Polislerden Dostluk Maçı

İşitme Engelliler ve Polislerden Dostluk Maçı

Bursa'da, işitme engelliler ve polisler futbol sahasında kozlarını paylaştı.

08.05.2014 17:09

Bursa'da, işitme engelliler ve polisler futbol sahasında kozlarını paylaştı. İşitme Engelliler Bursa Karması ve Bursa Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü'nün müsabakası renkli görüntülere sahne oldu.

Nilüfer İslam Uyar Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Futsal dostluk müsabakasında işitme engelliler ve polisler berabere kaldı. Bayanlar ve erkekler kategorisinde iki ayrı maçın yapıldığı müsabakalarda bayanlar 4-4, erkekler de 3-3'lük skorla sahadan ayrıldı.

Yapılan faaliyetlerin gayesinin engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve polisle sıcak ilişki içerisinde olmalarını sağlamak olduğunu dile getiren Toplum Destekli Polis Bursa Şube Müdür Yardımcısı Murat Kubilay, "Biz toplum destekli polislik faaliyetleri adı altında, engelli derneklerimizle ortak çalışmalar yürütüyoruz. 24 Nisan'dan bu yana da Bursa İşitme Engelliler Derneği ile projelerimizi sürdürüyoruz. İşitme engelli arkadaşlarımızın güvenlik algısı ve güvenlik zaafiyetleri ile alakalı, onların dertlerini sıkıntılarını çözmek için bazı faaliyetlerde bulunuyoruz. Bugün de, bay ve bayan olmak üzere iki ayrı maç yapacağız. Bununla beraber hem kaynaşmayı, hem de işitme engelli kardeşlerimizin güvenlik açıklarını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Toplum destekli polislik faaliyetleri de zaten bunu öngörüyor. Bu bir başlangıç. İnşallah diğer engelli derneklerimizle de aynı faaliyetleri yapacağız" diye konuştu.

Maçların sonunda İşitme Engelliller Bursa İl Temsilcisi Ömür Dilekmen, Bursa Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Hakan Yaralı'ya teşekkür plaketi sundu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İşitme Engelliler ve Polislerden Dostluk Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement