Muhtarın Evi Kundaklandı - Son Dakika
Yaşam

Muhtarın Evi Kundaklandı

Adana’da yasak aşk yaşadığı kadının 23 yaşındaki kaynını vurarak öldürdüğü iddia edilen mahalle muhtarının evi ikinci kez kundaklandı.

01.04.2017 13:49

Adana'da yasak aşk yaşadığı kadının 23 yaşındaki kaynını vurarak öldürdüğü iddia edilen mahalle muhtarının evi ikinci kez kundaklandı.

İddiaya göre, Küçükdikili Kavaklı Mahallesi Muhtarı Metin Gündüz'ün Şeyhmus Aygün'ün eşi Mihriban Aygün ile ilişkisi olduğu 8 ay önce ortaya çıktı. Karısının kendini aldattığını öğrenen Şeyhmus Aygün boşanma davası açtı. 3 gün önce sonuçlanan davada Şeyhmus ve Mihriban Aygün boşandı. Bu arada muhtar Metin Gündüz'ün Aygün ailesine "Hata yaptım. Ne istiyorsanız vereyim, barışalım" teklifinde bulundu ancak karşı taraf bu isteği kabul etmedi.

Dün akşam saat 19.00 sularında Murat Aygün ve ağabeyi Şeyhmus Aygün, inşaattan araçlarıyla kalas getirdikleri sırada Muhtar Metin'le trafikte karşılaştı. İddiaya göre muhtar aracının camını açıp, Murat ve Şeyhmus'a küfretmeye başladı. Bunun üzerine, Murat sinirli bir şekilde araçtan inip muhtarın üstüne yürümek isterken ağabeyi engel oldu. Muhtar Gündüz, Murat'ın üstüne geldiğini görünce abisinin ona engel olmasına rağmen belindeki silahı çıkarıp ateş etti. Karnından yaralanan Murat, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olaydan kısa süre sonra yakalanan Muhtar Metin Gündüz, polislere "Ben vurmadan kardeşim vurdu" dedi. Metin Gündüz ve ismi öğrenilmeyen kardeşi gözaltına alındı.

'Muhtarın evi 1 günde 2 kez kundaklandı'

Muhtarın Küçükdikili Kavaklı Mahallesinde 10038 sokakta bulunan evi, bugün sabaha karşı ve öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce iki kez kundaklandı. Muhtarın evine, taş atarak camları indirilirken, içeri giren kişi ve kişiler evi yanıcı madde ile ateşe verdi. Evin tamamen kullanılmaz hale geldiği öğrenildi. Polis evi kundaklayanları yakalamak için soruşturma başlattı.

Muhtarın Evi Kundaklandı
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Muhtarın Evi Kundaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement