Niğdeli Mustafa Gökmen'in İlginç Dünya Günleri - Son Dakika
Yaşam

Niğdeli Mustafa Gökmen'in İlginç Dünya Günleri

Niğdeli Mustafa Gökmen\'in İlginç Dünya Günleri

Niğdeli Mustafa Gökmen'in belirlediği ilginç dünya günleri, sosyal medya platformlarında büyük ilgi görüyor. Gökmen, 'Dünya Karizma Günü', 'Dünya Çiçek Verme Günü', 'Kilo Verme Günü' gibi birbirinden farklı günler icat etmeye devam ediyor.

18.11.2023 12:58  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğdeli Mustafa Gökmen'in belirlediği ilginç dünya günleri, sosyal medya platformlarında büyük ilgi görüyor.

İlk kez 2016 yılında 'Dünya İyilik Günü' ile başlattığı özel günlere yenilerini ekleyen Mustafa Gökmen; 'Dünya Karizma Günü', 'Dünya Çiçek Verme Günü', 'Kilo Verme Günü' gibi birbirinden farklı günler icat etmeye devam ediyor. Dünya TT listesine ilk sıralardan giren özel günlerle ilgili binlerce paylaşım yapılıyor. Ünlüler, siyasiler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gören özel günler akımını başlatan Gökmen, gün belirlemeye başladığında bu kadar ilgi göreceğini beklemediğini söyledi. Gökmen; "İyilik günü' yoktu ben de neden yok diye bir paylaşım yaptım ve gündem oldu. Çok farklı günler yaptım. 'Dünya Bekarlar Günü', 'Dünya Karizma Günü', 'Gıybet Günü', 'Çiçek Verme Günü', 'Özür Dileme Günü', 'Sabır Günü' gibi. Bu kadar çok ilgi göreceğini beklemiyordum. Dünya gündeminde 5. sıradan girmeye başladı. Ünlüler de çok paylaşım yaptı. Bunu kimin başlattığı bilinmiyordu aslında. İnsanlar sonra beni tanımaya başladı, takipçim yükseldi" dedi. Ünlüler tarafından da belirlediği günlerin ilgi gördüğünü söyleyen Gökmen, belirlediği günlere kızanlar olduğunu da belirtti. Gökmen; "Belirlediğim günlere kızanlar da oluyor. 'Ablalar Günü' yaptığımda Esra Erol 'kim icat ediyor bu günleri, bizi şartlandırmayın' demişti. 'Yakışıklılar Gününde' ünlüler paylaşım yapıyor. 'Dünya Kilo Verme Günü' yaptım spor salonları paylaşım yaptı. Kimisi kızıyor, kimisi beğeniyor 'hatta şu günü de yapalım' gibi isteklerde oluyor. Benim başlattığım çok gün olduğu için hepsini aklımda da tutamıyorum. Bazen kendi kendine TT listesine giren günler oluyor. 'Dünya Çiçek Verme Günü' yapmıştım ve o gün çiçekçiler güzel iş yapmışlar" diye konuştu.

Bir akımı başlattığını söyleyen Gökmen, "Bazı illerin günü başladı artık. Niğdeliler, Sivaslılar Günü gibi. Bir akımı da başlatmış oldum. Dizilere konu bile oluyor bazı günler. Bu yaptığım günler çok popüler olunca, TT listesine girince, ünlüler paylaşım yapınca, haberlere konu olunca mutlu oluyorum. Ama benim yaptığımı sadece benim takipçilerim biliyor. Gündem olduğunda sosyal medya kullanıcıları deniliyor ama başlatan aslında benim" ifadelerini kullandı. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Niğdeli Mustafa Gökmen'in İlginç Dünya Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement