14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Yerel

14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı

Artvin Belediye Başkanı Özgün: "Sağlık çalışanları gecesini gündüzüne katarak her yerde ve her koşulda özveriyle görev yapmaktadır"

14.03.2014 09:51

Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, sağlık çalışanlarının gecesini gündüzüne katarak her yerde ve her koşulda özveriyle görev yaptığını bildirdi.

Özgün, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm doktor ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladığını belirtti.

Sağlık çalışanlarının gecesini gündüzüne katarak her yerde ve her koşulda özveriyle görev yaptığını ifade eden Özgün, şunları kaydetti:

"Kendini insana ve hizmete adamış doktorların, sağlık personelinin bütün çabası, hastalanan insanlarımızı kısa sürede sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda sağlıklı olan insanların da sağlığını korumasını sağlamaktır. Hekimler olarak insana hayatın her safhasında hizmet veren, onun sağlıklı ve mutlu olması için çaba sarf eden bir meslekte olmaktan büyük onur duymaktayız. Böylesine kutsal bir mesleği icra ederken muhakkak çeşitli zorluklarla karşılaşmaktayız. Herşeye rağmen insanlarımızın sağlıklarına kavuşup yüzlerinin gülmesi biz hekimlere verilen en büyük armağandır. Bir hekim ve Artvin Belediye Başkanı olarak bu saygın ve onurlu mesleği seçen, insan hayatı için bu önemli görevde hizmet veren kıymetli meslektaşlarımın, ülkemizin ve ilimizin her bir noktasında görev icra tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement