Şemdinli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
İlçe Jandarma Komutanlığında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene, havanın yağışlı olmasından dolayı Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda devam edildi.
Çanakkale Zaferi'ni anlatan sinevizyon gösterisinin ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul öğretmenlerinden Eren Taşkın yaptı.
Öğrencilerce şarkıların seslendirilmesi ve şiirlerin okumasıyla program sona erdi.
Törene İlçe Kaymakamı Adem Ünal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Osman Gök, Emniyet Müdürü Erkan Demirci, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Hakkari
Son Dakika › Yerel › Şemdinli, 18 Mart Şehitlerini Unutmadı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.