2 Oy Farkla Gelen Zafer - Son Dakika
Yerel

2 Oy Farkla Gelen Zafer

2 Oy Farkla Gelen Zafer

Turgutlu Ticaret Borsası seçimlerinde, mevcut başkan Yılmaz Orcan 2 oy farkla yeniden başkan seçilip güven tazeledi.

09.05.2013 18:49

Turgutlu Ticaret Borsası seçimlerinde, mevcut başkan Yılmaz Orcan 2 oy farkla yeniden başkan seçilip güven tazeledi.

Turgutlu Ticaret Borsası seçimlerinde mevcut başkan Yılmaz Orcan ve Ticaret Borsası meclis üyesi Cengiz Çıkıkçı arasında gerçekleşen seçimler, oldukça çekişmeli şekilde geçti. Oy sayımı sırasında tüm üyeler ve başkan adaylarının heyecanları gözlerinden okundu. Turgutlu Seçim Kurulu yetkilileri tarafından tek tek sayılan oylar sonucu mevcut başkan Yılmaz Orcan, 2 oy farkla 4'ncü kez Turgutlu Ticaret Borsası Başkanlığına seçildi. Orcan 4 yıl boyunca başkanlık makamında yer alacak.

Turgutlu Ticaret Borsası seçimlerinde 92 üyenin 84'ü sandık başına giderek oy kullanma işlemini gerçekleştirdi. Yüzde 91 katılımın gerçekleştiği seçimde Yılmaz Orcan 43 oy alırken, Cengiz Çıkıkçı 41 oy aldı.

Turgutlu Ticaret Borsası yeni dönem listesi Yılmaz Orcan, Sami Ayhan, Yusuf Aykut, Abdullah Kaçar, Saki Toprak, Hamza Uzun, Deniz İnanç, Abdüllatif Sarıata, Mustafa Daşkan, Ali Günaydın, Mehmet Salih Bülbül, Musa Ersemerci, Cemil Güler ve Ercan Hızal isimlerinden oluştu. Görev dağılımı 17 Mayıs'ta yapılacak ilk toplantıda yapılacak.

Seçimin ardından konuşan Turgutlu Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Orcan, şunları söyledi: "Ticaret Borsası seçimleri Turgutlu'ya hayırlı olsun. Bugün burada kazanan Turgutlu Ticaret Borsası oldu. Bir sivil toplum kuruluşu olarak demokrasi adına bugün çok güzel hadiseler yaşadık. Seçim başlamadan Cengiz Çıkıkçı ile birbirimize başarılar diledik. Seçim sonucu ne olursa olsun adaylığımızın ilk gününden bugüne kadar Cengiz kardeşimizle birlikte demokrasi ve sağduyu adına önemli mesajlar verdik. Turgutlu Ticaret Borsası hizmet kurumudur ve biz en iyi hizmeti vermek adına yoğun bir mesai içerisinde olacağız. Bugün ki seçimlerde üyelerimizin de işleri gerçekten zordu. Ben ve Cengiz kardeşim arasında üyelerimizin seçim yapmakta ne kadar güçlük çektiği sonuçlardan net bir şekilde belli oluyor. 2 oy farkı ile üyelerimizi bizlere görev vermiştir ve elimizden geldiğince en iyi hizmeti sunmak adına çok çalışmamız gerekecektir. Bugünden itibaren bizim listemize oy vermiş vermemiş herkes adına iyi işler yapacağız. Seçim tüm üyelerimize ve Turgutlu'ya hayırlı ve uğurlu olsun. Oy kullanma işlemine katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2 Oy Farkla Gelen Zafer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement