3 Mahalle 2 Ayrı İftar Sofrası - Son Dakika
Yerel

3 Mahalle 2 Ayrı İftar Sofrası

3 Mahalle 2 Ayrı İftar Sofrası

Mamak Belediyesi’nin mahalle iftarları kapsamında düzenlediği iftar sofralarının bu kez adresi, Kutludüğün, Bayındır ve Küçükkayaş mahalleleri oldu.

22.06.2015 11:29

Mamak Belediyesi'nin mahalle iftarları kapsamında düzenlediği iftar sofralarının bu kez adresi, Kutludüğün, Bayındır ve Küçükkayaş mahalleleri oldu.

Kutludüğün Hizmet Binası önü ve Kayaş pazaryerinde gerçekleşen iftar programlarına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, meclis üyeleri, Başkan Yardımcısı Hasan Gökmenoğlu, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Akgül, iftar sonrası da mahalleliyi dinledi. Mahalle iftarlarının amacına ulaştığını kaydeden Akgül, iftar organizasyonunun gerçekleştiği alana kapalı pazaryeri yapacaklarını belirterek mahalleliye cami müjdesi verdi. İftar sonrası kurulan sahnede eğlenceli kukla gösterileri, Karagöz-Hacivat, meddah, orta oyunları sahnelendi. Vatandaşlar Kur'an-ı Kerim tilaveti eşliğinde Ramazan ayının maneviyatını paylaşarak keyifli bir akşam yaşadı.

"BİR EKMEĞİ BÖLÜŞÜYORUZ"

Ramazan ayını mütevazı sofralarda birlik ve beraberlik içinde idrak etmeye çalıştıklarını kaydeden Akgül, "Mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz iftar programlarında aynı sofralarda muhabbet paylaşılıyor. Birlik ve beraberlik sofraları Mamak'ta kuruluyor. Bu tablo devam etsin" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3 Mahalle 2 Ayrı İftar Sofrası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement