5. Uluslararası Anadolu'ya Şükran Buluşmaları Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

5. Uluslararası Anadolu'ya Şükran Buluşmaları Festivali Sona Erdi

5. Uluslararası Anadolu\'ya Şükran Buluşmaları Festivali Sona Erdi

Hüyük ilçesine bağlı Çavuş beldesinde 5'incisi düzenlenen "Uluslararası Anadolu'ya Şükran Buluşmaları Festivali" sona erdi Festivalin son gününde Grup Ayna ve 17 dilde şarkı seslendiren Kırımlı sanatçı Sevil Memetova sahne aldı Ayna Grubu Solisti Güleryüz: "Sadece bir günlüğüne, üç günlüğüne, buraya.

08.09.2014 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hüyük ilçesine bağlı Çavuş beldesinde 5'incisi düzenlenen "Uluslararası Anadolu'ya Şükran Buluşmaları Festivali" sona erdi.

Çavuş beldesinde 5 gün boyunca devam eden etkinlik, birçok sanatçıyı bir araya getirdi. Etkinliğin son günü kapsamında yönetmen Biket İlhan'ın "Yarım Kalan Mucize" isimli sinema filmi izleyicilerle buluştu. Festivalde daha önce konser veren 17 dilde şarkı seslendiren Kırımlı sanatçı Sevil Memetova genel istek üzerine ikinci kez sahne aldı.

Memetova konserinin ardından son olarak Grup Ayna sahne aldı. Ayna Grubu Solisti Güleryüz, burada yaptığı konuşmada, 6 gündür bulundukları Sonsuz Şükran Köyü'nde şahane bir tatil yaptıklarını belirtti.

Köyde çok güzel dostluklar kurduklarını ifade eden Güleryüz, "Sadece bir günlüğüne, üç günlüğüne, buraya gelen insanlar değiliz. Biz sizleri, bu köyü, kalbimizle çok seviyoruz. Biz sizlerle birlikte bir ömür bu köyde yaşamak istiyoruz doğrusu. Siz bizi istemeseniz de sevmeseniz de biz sizi çok seviyoruz" diye konuştu.

Sonsuz Şükran Köyü Derneği Başkanı Mehmet Taşdiken sahneye çıkarak Güleryüz'ün seslendirdiği son şarkıya eşlik etti. Festivale katılan sanatçılara teşekkür eden Taşdiken, "Güleryüz, Sonsuz Şükran Köyü için Çavuş için festivalde inanılmaz gönülden ve çok büyük bir çabayla aylarca çalıştı. Onun için kendisine çok çok teşekkür ediyoruz" dedi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 5. Uluslararası Anadolu'ya Şükran Buluşmaları Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement