8. Mençuna Şelalesi Doğa Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

8. Mençuna Şelalesi Doğa Yürüyüşü Yapıldı

8. Mençuna Şelalesi Doğa Yürüyüşü Yapıldı

Arhavi Belediyesince bu yıl sekizincisi düzenlenen Mençuna Şelalesi Doğa Yürüyüşü gerçekleştirildi.

26.05.2014 12:14

Arhavi Belediyesince bu yıl sekizincisi düzenlenen Mençuna Şelalesi Doğa Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan doğaseverler, araçlarla Çifte Köprü'ye giderek, buradan Kamilet Vadisi'ndeki Mençuna Şelalesi'ne yürüyüş gerçekleştirdi.

Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenler anısına yapılan yürüyüşe, Arhavi Kaymakamı Muhammet Önder, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Tosun, Orman İşletme Müdürü Metin Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, sivil toplum örgütleri üyeleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Çevreye duyarlılığın vurgulandığı ve bu konuda gerekli tedbirlerin alındığı gezide, Mençuna şelalesi ve güzergah boyunca yol bakım ve onarımı, çevre temizliği hakkında uyarı levhaları yerleştirildi.

Belediye Başkanı Hekimoğlu, geleneksel hale getirilen Mençuna Şelalesi doğa yürüyüşünü geniş katılımla gerçekleştirdiklerini belirterek, "İlçemizin doğal zenginliklerini ortaya çıkarmak, korumak ve yaşatmak adına yaptığımız bu etkinliğimiz, halkımızın, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin katkı ve destekleriyle amacına ulaştırılmıştır. Etkinliğe destek olan, emek veren, katılan herkese teşekkür ediyorum. İlçemizin değerlerini ortaya çıkartmak adına gösterilen bu hassasiyetimizi gören tüm doğaseverlerin ve halkımızın, bundan sonra yapılacak çalışmalara destek vermelerini ve katkı sunmalarını bekliyorum" dedi. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8. Mençuna Şelalesi Doğa Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement