Adapazarı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92'nci Yılı - Son Dakika
Yerel

Adapazarı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92'nci Yılı

Sakarya Valisi Büyük: "Atalarımızın canıyla, kanıyla kurtardığı Adapazarı’nın ve ilimizin daha ileriye gitmesi bakımından çok çalışılması ve gelecek nesillere daha güzel bir şehir bırakılması hepimizin görevi olmalıdır"

20.06.2013 15:40

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, atalarının canıyla, kanıyla kurtardığı Adapazarıve Sakarya'nın daha ileriye gitmesi bakımından çok çalışılması ve gelecek nesillere daha güzel bir şehir bırakılmasının herkesin görevi olması gerektiğini bildirdi.

Büyük, yaptığı yazılı açıklamada, Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılını kutlamanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Cumhuriyetin kurucusu Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andıklarını vurgulayan Büyük, şu ifadelere yer verdi:

"Atalarımızın canıyla kanıyla kurtardığı Adapazarı'nın ve ilimizin daha ileriye gitmesi bakımından çok çalışılması ve gelecek nesilere daha güzel bir şehir bırakılması hepimizin görevi olmalıdır. Bütün Sakaryalı vatandaşlarımı sevgi ve saygıyla selamlıyorum." - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adapazarı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92'nci Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement