Adıyaman Üniversitesi Önünde Yol Genişletme Çalışması - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Üniversitesi Önünde Yol Genişletme Çalışması

Adıyaman Üniversitesi Önünde Yol Genişletme Çalışması

Adıyaman Belediyesi tarafından Adıyaman Üniversitesi önünde yol genişletme, durak ve cep çalışması gerçekleştiriliyor.

01.03.2016 16:30

Adıyaman Belediyesi tarafından Adıyaman Üniversitesi önünde yol genişletme, durak ve cep çalışması gerçekleştiriliyor.

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Adıyaman- Gölbaşı karayolunda bulunan Adıyaman Üniversitesi önünde ve karşısındaki yolda genişletme, durak ve cep çalışması yürütüyor.

Özellikle son yıllarda artan öğrenci sayısı ve ciddi yapılaşmadan dolayı yoğunluğun yaşandığı bölgede bu çalışmaların önem arz ettiğini belirten yetkililer, geçtiğimiz hafta başlanan çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlamayı planladıklarını dile getirdiler.

Çalışmaların yerinde olduğunu ve buna büyük ihtiyaç duyduklarını dile getiren bölge sakinleri ise Adıyaman Belediyesine teşekkür ederek, "Özellikle son yıllarda üniversite öğrencilerinin sayısının artmasından ve Altınşehir bölgesindeki hızlı yapılaşmadan dolayı bu bölgede bu tarz çalışmalara ciddi ihtiyaç duyuluyordu. Bunu zaman zaman yetkili kurumlara iletiyorduk. Belediye yetkilileri kendi görev sahaları içerisinde olmamasına rağmen sağ olsunlar bu talebimize kulak verip, çalışmalara başladılar. İnşallah en kısa sürede tamamlanır ve halkımıza en güzel şekilde hizmet verir. Bize bu konuda destek veren Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu'ya ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Yolda genişletme ve onarım çalışmalarının yanında, minibüs ve otobüsler için cep ve yolcular için duraklar yapılacak. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman Üniversitesi Önünde Yol Genişletme Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement