ADYAR'dan Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

ADYAR'dan Vali Coş'a Ziyaret

ADYAR\'dan Vali Coş\'a Ziyaret

ADYAR Yönetim Kurulu Üyeleri ve ADYAR Yetim Komisyonu Başkanı İlhan Geyik, Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

01.05.2014 13:49  Güncelleme: 13:47

Adana İnsani Yardım Derneği (ADYAR) Yönetim Kurulu Üyeleri ve ADYAR Yetim Komisyonu Başkanı İlhan Geyik, Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan ADYAR Yetim Komisyonu Başkanı İlhan Geyik, dernek olarak yetim çocuklara yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sivil toplum kuruluşlarının branşlaşması gerektiğini ifade eden Dernek Başkanı, "Dernek olarak yetim çocuklar ile ilgili alanda branşlaşmaya özen gösteriyoruz. Adana'da toplam sponsorluğunu üstlendiğimiz 760 yetim çocuğumuz var. Bunlara nakdi yardımlarda bulunuyoruz" dedi.

Vali Coş ise, Devletin aile ve çocuklara yönelik birçok hizmetleri olduğunu belirterek, "Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda yardıma muhtaç olan dul bayanlara, çocuklara ve Evde Bakım Hizmetleri dediğimiz bakıma muhtaç olan vatandaşlarımıza yönelik, Devletimizin nakdi yardımları var. Toplumun hem maddi hem de manevi ihtiyaçlarını karşılanmasına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerinde sivil toplum kuruluşları olarak vatandaşlara yönelik çalışmalarınız var. Bu katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ADYAR'dan Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement